De 25e editie van de haringparty

De 25e editie van de haringparty

Een feestje in het Markiezenhof

Kiwanis Club Bergen op Zoom organiseert op donderdag 30 juni 2022 voor de vijfentwintigste keer de jaarlijkse Haringparty. Het evenement wordt ook dit jaar weer gehouden op de binnenplaats van het Markiezenhof. Mede dankzij een belangrijk aantal ondernemers, dat van de gelegenheid gebruik maakt om hun relaties voor dit ontmoetingsfeest uit te nodigen, wordt er weer een groot aantal gasten verwacht.

Om 17.00 uur wordt met de aanbieding van de eerste maatjesharing de party geopend. Daarna kan men tot 20.00 uur onder het genot van haring en consumpties gezellig met elkaar de kwaliteit van het geheel becommentariëren. Voor diegene die geen haring eten is gezorgd voor alternatieve gerechten. Het Bergse Jazzorkest “Monday Date” staat garant voor de sfeervolle muzikale begeleiding van het evenement.

Via onderstaande link kunnen de kaarten besteld worden.

Bestel nu uw kaarten

De prijs per ticket is 50 euro. Per kaart komt er 1 euro administratiekosten bij. Het bestellen via de link wijst zich vanzelf. Tickets komen dan zowel op mobiel als op A4 formaat via de mail binnen.

De QR codes zijn uniek en worden bij de entree gescand zodat kaarten niet dubbel gebruikt kunnen worden.

Deel deze post