Presentje voor de scouting

Elke laatste zondag van de schoolvakantie organiseert Kiwanisclub Bergen op Zoom zijn traditionele Spelen bij de Peperbus. Dit is een gratis speeltuin op de Grote Markt voor basisschoolkinderen uit de stad. Elk jaar weer komen zo’n 700 kinderen weer genieten van alle opgebouwde attracties. Behalve voor de kinderen en hun ouders is het ook genieten voor ons als organisator. We zien alleen maar lachende gezichten om ons heen.

De begeleiding van deze middag is deels in professionele handen en van ons als leden maar daarnaast helpen de leden van de scouting Petrus en Paulus altijd met veel enthousiasme mee en verzorgen zij ook het schminken van de kinderen.

We hebben al jaren een heel warme band met deze club en we helpen ook hun als ze materiële ondersteuning nodig hebben.

Dit jaar hebben we weer gezorgd voor veel nieuwe potjes schmink en een nieuwe barbecue.

Dat dit gewaardeerd werd bleek wel uit de foto’s van de overdracht.

Deel deze post